Naamplaten, tekstplaten en frontplaten

Gespecialiseerde producent/ fabrikant

Polychromal INTF is al ruim 50 jaar producent van vrijwel iedere denkbare soort naamplaten, tekstplaten, frontplaten en bedieningspanelen. Gestart in 1965 door grondlegger Herman F.A. Hensen en uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf met volledig geautomatiseerde productiemethoden, heeft Polychromal INTF alle expertise in huis voor toepassingen in diverse sectoren. Van de apparaten- en machinebouw, de medische sector en de voertuigenindustrie tot en met de telecommunicatiesector of de ruimtevaart.

 

Industrie oplossingen

Maak uw professionele product compleet met een (klant specifiek) gemaakte frontplaat, bedieningspaneel, typeplaat, naamplaat, folie of behuizing. Met volledig geautomatiseerde productiemethoden, heeft Polychromal INTF de expertise in huis om oplossingen te produceren voor sectoren zoals de apparaten- en machinebouw, medische sector en voertuigenindustrie, telecommunicatiesector, scheepsbouw (luxe) jachtbouw maar ook bijvoorbeeld de ruimtevaartsector. Hierbij gaat het meestal op producties in kleine en middelgrote oplages.

 

Bewegwijzering, informatiepanelen, bedrijfsborden

Van informatiepanelen tot en met bewegwijzering en gevelborden. Polychromal INTF maakt op maat gemaakte borden, signs en tekstplaten voor zeer uiteenlopende toepassingen bij bijvoorbeeld overheidsinstellingen en bedrijven, maar ook voor op schepen en in de transportsector. Ook verzorgt Polychromal INTF de toelevering aan reclame- en sign-bedrijven die een deel van hun productie willen uitbesteden.

 

Specialist in Aluminium 

Met de aanwezige kennis, machines en technieken vanuit de overkoepelende Polychromal organisatie is Polychromal INTF zeker de specialist te noemen op het gebied van de fabricage van aluminium naam-, tekst- en frontplaten. Polychromal INTF bedrukt en anodiseert aluminium zichtdelen, plaatmateriaal en behuizingen. Ook is digitaaldruk mogelijk en kan het aluminium plaatmateriaal met CNC-gestuurde frees-, graveer- en zetmachines tot het gewenste eindproduct worden gemaakt.

 

Voordelen Polychromal INTF:

  • Producent van 100% Maatwerk
  • Voor kleine, middelgrote series
  • Snelle levering en hoge kwaliteit
  • Zeef- en digitaaldruk
  • Laser markeren, chemisch etsen en graveren. 
  • Oppervlaktebehandelingen en bewerkingen in huis
  • Flexibel en servicegericht